Blomstrer vandrende jøde?
Blomstrer vandrende jøde?

Video: Blomstrer vandrende jøde?

Video: Blomstrer vandrende jøde?
Video: Blomster Kan Trøste 2024, April
Anonim

Vandrende jøde planter kan identifiseres ved deres hjerteformede blader, som, avhengig av arten, vil ha distinkte bladfarger, striper og glans. Det er en sukkulent, etterfølgende urteaktig blomstring plante med blomster på bare tre kronblad.

På samme måte kan man spørre seg, trenger vandrende jøde sol?

Lys. Vandrende jøde planter gjøre best i lyst, men indirekte sol . Uten nok lys begynner bladenes variasjon å falme.

Er i tillegg vandrende jøder ettårige? Innfødt til subtropiske områder, vandrende jøde planter (Zebrina pendula og Tradescantia spp.) Vandrende jøder er ømme stauder som er hardføre i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 9 til 11 og dyrkes som stueplanter i alle soner.

Ved siden av dette, hvor mye lys trenger en vandrende jøde?

Vandrende jødeplante omsorg krever lyse, indirekte lys . Hvis lys er for svak, vil bladmerkingene blekne. Hold jorden litt fuktig, men ikke vann direkte inn i kronen, da dette vil føre til en stygg råte i vandrende jødeplante.

Er en vandrende jøde en innendørs eller utendørs plante?

De Vandrende jøde er ikke en singel anlegg - det er navnet som er gitt til noen få forskjellige planter i slekten Tradescantia. Når voksen utendørs den anses som invasiv i mange regioner i verden, men de samme voksende egenskapene gjør den perfekt som innendørs vining anlegg.

Anbefalt: