Hvordan fungerer en Jack og Jill?
Hvordan fungerer en Jack og Jill?

Video: Hvordan fungerer en Jack og Jill?

Video: Hvordan fungerer en Jack og Jill?
Video: Aquarius March Horoscope Subtitled - Гороскоп на март Водолей с субтитрами - 水瓶座三月星座副標題 2024, Kan
Anonim

No-bullshit-festivalen: Enkelt sagt, en Jack og Jill er en stor innsamlingsfest for venner og familie som gjestene betaler en forhåndsbillettpris for. Ingen lamme gaver, ingen kjønnsfordelinger: Jack og Jill fester er også inkluderende, med mye bredere gjestelister enn selve bryllupet.

I forhold til dette, hva er hensikten med en Jack og Jill?

OPPDRAG: Jack og Jill of America, Inc., er en medlemsorganisasjon av mødre med barn i alderen 2 – 19, dedikert til å pleie fremtidige afroamerikanske ledere ved å styrke barn gjennom lederutvikling, frivillig tjeneste, filantropiske gaver og samfunnsplikt.

I tillegg, hvordan lager du en Jack and Jill? For å sikre at du har en vellykket Jack og Jill-fest, her er noen enkle regler å følge:

  1. Benytt deg av den kreative siden.
  2. Det kan bare være en.
  3. Vær åpen om intensjonene dine.
  4. Velg ditt lokale med omhu.
  5. Demper forventningene dine.
  6. Gjestene dine er din primære vurdering.
  7. Bruk et tema.

skal du ta med en gave til en Jack og Jill?

disse Jack og Jill dusjer har en tendens til å ha mer til felles med et cocktailparty eller middag enn en vanlig dusj. Gaver er fortsatt ventet, men de presenteres for både bruden og brudgommen.

Hvem betaler for en Jack and Jill?

EN Jack og Jill fest kan planlegges som en forlovelsesfest eller som en felles bryllupsdusj. Avhengig av målet med feiringen, a Jack og Jill planlegges, arrangeres og betales av brudeparet, deres familier eller brudepiken.

Anbefalt: