Hva representerer Oasis-dataelementer?
Hva representerer Oasis-dataelementer?

Video: Hva representerer Oasis-dataelementer?

Video: Hva representerer Oasis-dataelementer?
Video: Munters Oasis IEC data center cooling selected by Mentor Graphics high efficiency data center 2024, Kan
Anonim

Informasjonssettet for utfall og vurdering ( OASIS ) er en gruppe av dataelementer at: Representere kjerneelementer i en omfattende vurdering for en voksen pasient i hjemmepleie; og. Danne grunnlaget for måling av pasientresultater for formål med resultatbasert kvalitetsforbedring (OBQI).

Hva måler Oasis tilsvarende?

Informasjonssettet for utfall og vurdering ( OASIS ) er den pasientspesifikke, standardiserte vurderingen som brukes i Medicare hjemmehelsetjeneste for å planlegge behandling, bestemme refusjon og måle kvalitet.

Hva er også to viktige formål med Oasis-datasettet? OASIS , eller Resultat og informasjon Sett , er en standardisert datasett med to viktige formål : det er grunnlaget for å fastsette betaling for hver 60-dagers episode av pleie, og det måler kvaliteten og resultatene av tjenester levert av helsepersonell i hjemmet.

Med tanke på dette, hva er Oasis-datasett?

Hjemmehelseresultat og vurderingsinformasjon Sett ( OASIS ) inneholder data elementer utviklet for å måle pasientresultater og for å forbedre hjemmehelsetjenesten. De OASIS vurderinger kreves av alle hjemmehelsebyråer som er sertifisert til å akseptere Medicare- og Medicaid-betalinger.

Hva er informasjonssett for utfall og vurdering?

De Utfall og vurderingsinformasjonssett , eller OASIS, en gruppe dataelementer utviklet av Centers for Medicare and Medicaid (CMS), representerer kjerneelementer i en omfattende evaluering for voksen hjemmesykepleiepasient, danne grunnlag for måling av pasient utfall , og bestemme byrårefusjon.

Anbefalt: