Er adopsjonsregistrene offentlige i California?
Er adopsjonsregistrene offentlige i California?

Video: Er adopsjonsregistrene offentlige i California?

Video: Er adopsjonsregistrene offentlige i California?
Video: Американские и Европейские компании хотят вернуться на Российский рынок 2024, April
Anonim

Adopterte født i California har kun tilgang til deres endrede fødselsattest, som California stat adopsjonsregister har vært forseglet siden 1935. De som ønsker å få sin fødsel og adopsjonsregister fra California , inkludert en original fødselsattest, kan bare gjøre det gjennom en rettskjennelse.

Bare så, er California adopsjonsregister åpne?

California , som de fleste stater, er en "stengt adopsjon " stat. Dette betyr at adopsjonsregister er forseglet en gang en adopsjon er ferdigstilt.

I tillegg, er en adopsjon offentlig post? I USA er det lover som beskytter adopsjonsregister fra offentlig en gang en adopsjon er ferdigstilt. Stater og byråer kan frigi ikke-identifikasjon av den adopterte, adoptivforeldre og fødselsforeldre.

For det andre, hvordan får jeg adopsjonsopplysningene mine i California?

Hvordan få tak i adopsjonsjournaler Fra Høyesterett. Det kan du kanskje få tak i en kopi av adopsjon rekord som opprettholdes av overordnet domstol ved å sende inn en begjæring, under California Familiekode 9200, i kontoristkontoret til fylkesoverretten der adopsjon ble avsluttet.

Hvordan finner jeg lukkede adopsjonsposter?

Gå til fylket adopsjon og ta kontakt med fylkesmannen for å lære reglene om innhenting av informasjon for en lukket adopsjon . Du må kanskje være den adopterte personen eller være i en viss alder for å få tilgang poster . Be om et begjæringsskjema. Fyll ut begjæringsskjemaet og send det inn til fylkesretten for gjennomgang.

Anbefalt: