Innholdsfortegnelse:

Hva er trakasserende telefonsamtaler?
Hva er trakasserende telefonsamtaler?

Video: Hva er trakasserende telefonsamtaler?

Video: Hva er trakasserende telefonsamtaler?
Video: Har du en vond hemmelighet? - Informasjonsvideo om overgrep mot barn 2024, Kan
Anonim

Trakassering på telefon er definert som enhver form for uoppfordret telefon kommunikasjon som er truende, uanstendig eller uønsket. Telefontrakassering oppstår når noen har til hensikt å irritere, trakassere , true eller til og med skade deg ved å: Gjøre en telefonsamtale og bruke tung pust eller stillhet med den hensikt å skremme.

På samme måte kan du spørre, hvor mange samtaler regnes som trakassering?

Bare en uvelkommen anrop kan være trakasserende ; men vanligvis vil ikke ditt lokale telefonselskap iverksette tiltak med mindre samtaler er hyppige. Imidlertid, hvis en anrop spesifikt truer deg eller din familie med legemsbeskadigelse, vil telefonselskapet vanligvis iverksette umiddelbare tiltak.

Foruten ovenfor, hva kan du gjøre hvis noen trakasserer deg? Hvis noen trakasserer deg , oppgi tydelig overfor trakassereren den spesifikke tingen de gjør og at det er upassende. Si for eksempel " Gjøre ikke plystre til meg, altså trakassering . Stoppe." Hvis personen vil ikke stoppe, hold oversikt over hver gang de trakassere deg og hold på alle meldinger de sender.

I tillegg, hva gjør du med trakasserende telefonsamtaler?

Legg på og rapporter det til Federal Trade Commission på complaints.donotcall.gov eller 1-888-382-1222. Hvis du blir gjentatt samtaler fra samme nummer, du vil kanskje be tjenesteleverandøren om å blokkere nummeret; til samtaler fra forskjellige numre, spør om de tilbyr en tjeneste å blokkere uønskede anrop.

Hvordan håndterer du truende telefonsamtaler?

Håndtering av trakasserende eller truende telefonsamtaler

  1. Så snart du hører en uanstendighet, upassende spørsmål eller ingen svar, legg på telefonen.
  2. Hvis du har noen bekymringer om legitimiteten til en person som ber om personlig informasjon over telefon, spør den som ringer om hans navn, firmanavn og telefonnummer.
  3. Forleng aldri samtalen for å finne ut hvem som ringer.

Anbefalt: