Har online grader verdi?
Har online grader verdi?

Video: Har online grader verdi?

Video: Har online grader verdi?
Video: КАКАЯ ТЫ СВОЛОЧЬ ПО ЗНАКУ ЗОДИАКА [злой астролог] 2024, April
Anonim

Generelt sett, en på nett grad fra et tradisjonelt, akkreditert universitet har mer sysselsetting verdi enn en grad fra en utelukkende på nett institusjon, selv om det er akkreditert og vanskeligere å oppnå.

Med tanke på dette, respekteres online grader?

Som mer og mer betrodd skoler by på online grad programmer, fortsetter respekten å vokse. I følge en undersøkelse utført av CareerBuilder.com, sier 83 prosent av lederne at en online grad er like troverdig som man tjente gjennom en tradisjonell campusbasert program .”

tar arbeidsgivere online høyskolegrader på alvor? Det er akkurat nå. Arbeidsgivere omfavner på nett utdanning i rekordtall. I motsetning til for et tiår siden, arbeidsgivere ikke lenger automatisk oppfatter online grader eller fjernundervisning som mindreverdig eller annen klasse. Som et resultat er det ikke nødvendig å avsløre i et følgebrev eller CV at du tjente din grad på nett .”

kan du få en jobb med en online grad?

"I vår erfaring, grader som er opptjent online kan arbeid i jobb søkerens gunst. Så lenge programmene er akkreditert, tjener du en grad online kan snakke til arbeidsmoralen og dedikasjonen til den enkelte, "sa Sears. Det er også iboende ulemper ved selv legitime online grad programmer.

Er University of Phoenix en ekte grad?

University of Phoenix . Universitetet i Phoenix (UOPX) er en for-profit universitet hovedkvarter i Føniks , Arizona. Grunnlagt i 1976, gir skolen sertifikater og grader i over 100 sertifikatprogrammer og grad programmer ved fagbrev, førsteamanuensis, bachelor, master og doktorgrad grad nivåer.

Anbefalt: