Hvorfor kalles det pining?
Hvorfor kalles det pining?

Video: Hvorfor kalles det pining?

Video: Hvorfor kalles det pining?
Video: НЕ ВЗДУМАЙ снимать аккумулятор с машины. Делай это ПРАВИЛЬНО ! 2024, Kan
Anonim

Begrepet ' pining away' kommer fra gammelengelsk og er relatert til ordet "smerte." De kommer begge fra det latinske ordet poena, som betyr straff.

På samme måte spørs det, hva betyr begrepet pining for noen?

Å pine etter noen mener å lengte desperat etter dem, spesielt hvis du føler deg trist over det. Du kan for eksempel søke etter en kjær som bor langt unna. Det bærer ofte bildet av å sitte og mobbe og savne den personen.

På samme måte, hva er gjensidig pining? Også kalt "Mutually Unrequited." En beskrivelse infanfic til mener en historie om to karakterer som elsker hverandre, men uansett grunn, ikke gjør det gjøre noe om det (og vanligvis heller aldri fortelle den andre), før de til slutt begge innrømmer følelsene sine og kommer sammen i et strålende, følelsesladet klimaks.;)

Derav, hvor kom uttrykket pining fra?

I følge Paros stammer verbet "to pine" fra det gamle engelske pinian, som betydde å plage, forårsake å lide, plage osv. Pinian i sin tur kommer fra tysk og gammelnorsk ord refererer til smerte og straff ? som de fleste tror går tilbake til den latinske poena, betydning straff eller straff.

Hva betyr ikke furu for meg?

Fra Longman Dictionary of ContemporaryEnglish furu for noen/noe phrasal verb1 hvis du furu for et sted eller noe, du savner det mye og skulle ønske du kunne være der eller ha det igjen Etter to måneder i Frankrike lengtet jeg etter hjem. furu for noen føler du deg veldig ulykkelig fordi de ikke er med

Anbefalt: