Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg en skilsmisse i Arkansas?
Hvordan får jeg en skilsmisse i Arkansas?

Video: Hvordan får jeg en skilsmisse i Arkansas?

Video: Hvordan får jeg en skilsmisse i Arkansas?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Hvordan søke om en ubestridt skilsmisse i Arkansas

  1. Forbered og arkiver din skilsmisse papirer. For å starte prosessen for en ubestridt skilsmisse , bør du sende inn en "Klage for Skilsmisse ” på sorenskriverens kontor i fylket der du bor.
  2. Tjen din ektefelle.
  3. Delta på a skilsmisse hørsel.

Vet også hvor lang tid det tar å få en skilsmisse i Arkansas?

30 dager

Deretter er spørsmålet, kan jeg inngi min egen skilsmisse i Arkansas? For å fil til skilsmisse i Arkansas , enten du eller din ektefelle må være bosatt i staten i minst 60 dager før arkivering , og minst 3 måneder før dom er avsagt. Før deg kan arkivere for en feilfri skilsmisse , du og din ektefelle må ha bodd hver for seg i minst 18 måneder.

Med tanke på dette, hvor mye koster det å søke om skilsmisse i Arkansas?

De kostnad ved innlevering en begjæring om skilsmisse i Arkansas er rundt $150, selv om gebyrene kan variere fra fylke til fylke. Du må sjekke med din lokale domstol for mer presis og oppdatert informasjon.

Hva er den raskeste måten å få en skilsmisse i Arkansas?

Hvis du og din ektefelle er enige om behovet for skilsmisse , kan du gå videre med en "ubestridt skilsmisse ". Dette er enkleste og raskeste måten å bli skilt på i Arkansas . Hvis din ektefelle ikke er enig i skilsmisse , må du bevise grunnlaget du hevdet på i innleveringen.

Anbefalt: