Hvordan kan jeg lovlig fjerne mannen min fra hjemmet mitt?
Hvordan kan jeg lovlig fjerne mannen min fra hjemmet mitt?

Video: Hvordan kan jeg lovlig fjerne mannen min fra hjemmet mitt?

Video: Hvordan kan jeg lovlig fjerne mannen min fra hjemmet mitt?
Video: Таких ИСТОРИЙ про животных я в ЖИЗНИ не СЛЫШАЛ Одесса и КОТЫ 2024, Kan
Anonim

Ekteskapelig Hjem

Hvis et par okkuperer en bolig under ekteskapet, er det ekteskapet eller familien hjem . Ingen ektefelle kan kaste den andre ut av ekteskapet hjem på egen hånd. Imidlertid heller ektefelle kan be retten om å pålegge den andre ektefelle å flytte ut hvis han kan gjøre en passende visning.

Angående dette, hvordan fjerner jeg mannen min fra hjemmet mitt?

Til tross for den generelle regelen er det ikke sannsynlig at domstolene gjør det ta bort enten ektefelle fra hjem , ektefeller kan sende inn et forslag som ber en familiedomstol om å utøve sin "rettferdige jurisdiksjon" (myndighet til å gjøre rettferdige og rettferdige ordre) og bestill den andre ektefelle å forlate.

Vet også, hvem får bo i huset under separasjon? Ved familielov atskillelse , begge parter har juridisk rett til å bo i familiens hjem. Det spiller ingen rolle hvem sitt navn er på eierskapet til hus . Det er ingen formodning om at kona eller mannen må forlate hus.

Her, kan mannen min få meg til å forlate hjemmet vårt?

De Det korte svaret er ja, du kan tvinge en Ektefelle til forlate ekteskapelig bosted. Men det er krav som må oppfylles for å ha rettskrav alene de ekteskapelig hjem . En avtale mellom ektefeller om hvem som skal flytte ut og situasjoner med familievold er eksempler på møte de krav.

Kan min kone be meg om å forlate huset?

I de fleste tilfeller vil din kone kan ikke juridisk hindre deg i å flytte hjem uten midlertidige pålegg, besøksforbud eller rettskjennelse som gir henne eksklusiv bruk av ekteskapet. Disse tingene innvilges vanligvis først etter at skilsmisse er arkivert.

Anbefalt: