Innholdsfortegnelse:

Er det greit å gi eksen en gave?
Er det greit å gi eksen en gave?

Video: Er det greit å gi eksen en gave?

Video: Er det greit å gi eksen en gave?
Video: НАМНОГО вкуснее, чем КЛАССИЧЕСКИЕ! ЛЕНИВЫЕ голубцы - самое вкусное блюдо из фарша. Самые ленивые! 2024, April
Anonim

Av gi han eller henne gaver , det befester bare den ideen i tankene deres og gjør det enda lettere for dem å ta deg for gitt. Det gir dem tryggheten om at du fortsatt er i nærheten, og det gjør det farlig enkelt for dem eksen din å tenke at hvis de noen gang har lyst til å komme tilbake, vil du være der.

Deretter kan man også spørre, er det OK å ta imot gaver fra eksen din?

Be ham så om å ikke gi deg mer gaver . De gode nyheter er at hvis en eks kjæresten gir deg gaver, det er en god sjanse for at han fortsatt har følelser for deg. Hvis du ønsker å komme sammen igjen, kan det være et godt tidspunkt å si det nå.

Deretter er spørsmålet, bør du gi eksen din blomster? Hvis noen melding eller gave fra du vil gjøre vondt eksen din , ikke gjør det. Hvis du kan trekke den av nøytralt, flott. Dette fungerer best hvis det er for en feiring, for eksempel en bursdag eller jubileum. Hvis eksen din er involvert i noen og bor sammen med dem, du burde bare send blomster til kontoret.

På denne måten, hva skal jeg gjøre med eksen min som gave?

Kjelleren eller loftet er nok et godt sted å sette boksen. Jo lenger unna og jo mer innelåst det forblir, jo bedre for deg. Hvis du ikke kan stole på deg selv til å holde deg unna minnene dine eks , gi gaver til vennen din og be ham eller henne beholde dem for deg til du er helt over eks.

Hva gjør du med tingene eksen din ga deg?

Så hvis du veksler mellom å beholde og kaste noe han har kjøpt deg, her er en guide som hjelper deg med å bestemme hva du skal gjøre

  1. Det er en keeper:
  2. Husholdningsartikler. Ingen mann skal noen gang komme mellom deg og KitchenAid.
  3. Klær.
  4. Smykker.
  5. Kast det som om det er varmt:
  6. Kort.
  7. Undertøy.
  8. Hjemmelagde gaver.

Anbefalt: