Er det OK for en 11-åring å date en 15-åring?
Er det OK for en 11-åring å date en 15-åring?

Video: Er det OK for en 11-åring å date en 15-åring?

Video: Er det OK for en 11-åring å date en 15-åring?
Video: The Canary Room Season 5 Episode 6 - The Start of Breeding 2024, Mars
Anonim

Det er ekstremt stor sannsynlighet for at a 15 år gammel dating a 11 år gammel er skadelig for 11 åringen emosjonell utvikling. en 11 år gammel kan' Dato ' en person 5 måneder yngre til 10 måneder eldre. en 15 år gammel kan ' Dato en person 12 måneder yngre til 21 måneder eldre.

Med tanke på dette, er det OK for en 11-åring å være sammen?

Det er imidlertid en stor forskjell på henne alder mellom å like gutter og dating dem. jeg tror at 11 - år - gamle er alt for unge til å engasjere seg i dating atferd. Gutter og jenter er sosialt sammen ved dette alder er sunt, men etter min mening individuell dating bør ikke oppmuntres eller tillates.

Er det også ulovlig for en 13-åring å date en 11-åring? Det er ikke ulovlig for en 18- år - gammel å ha et sosialt forhold til en 13 - år - gammel av det motsatte kjønn er det imidlertid lovpålagt voldtekt hvis det er seksuell aktivitet mellom de to partene.

På samme måte kan man spørre, kan en 11-åring date en 16-åring?

EN 16 år gammel har gale tenåringshormoner, spesielt seksuelle. An 11 år gammel er fortsatt et barn. An 11 år gammel vil fortsatt være et barn som ennå ikke er utviklet, gitt at noe seksuelt skjer.

Kan en 18-åring date en 11-åring?

ET BARN. IKKE en kvinne. Hvis du kan Behandler ikke dette intellektuelt, kanskje jeg kan opplyse deg ved å forklare deg at NEI, en 18 - år gammel KAN IKKE DATO an 11 - år gammel , og hvis en 18 - år gammel prøver å DATO eller gjøre noen form for fremskritt mot en 11 - år gammel , anses det ved lov, OVERNÅD, og er det vi kaller en FORBRYTELSE.

Anbefalt: