Er det en god idé å date en kollega?
Er det en god idé å date en kollega?

Video: Er det en god idé å date en kollega?

Video: Er det en god idé å date en kollega?
Video: Market Sentiment Trading - Will it Cause a Recession? 2024, April
Anonim

Hvis dere begge jobber for et stort selskap med hundrevis av ansatte, eller hvis dere jobber i forskjellige filialer eller forskjellige lokasjoner, er det i de fleste tilfeller dating en kollega er greit. Når du er i en stor situasjon, er det enkelt. Dere samhandler ikke med hverandre og andre medarbeidere på en daglig basis.

Også spurt, hvorfor det er en dårlig idé å date en kollega?

Når du er dating en kollega du risikerer å bli slått på under møter eller mens du sitter kl din skrivebord, og har den desperate trangen til å løpe til dem for å få en lunken midt på dagen. Det er den største arbeidsklisjeen å finne noen som gjør ting i kopirommet under påskudd av å fikse skriveren.

På samme måte, bør jeg fortelle sjefen min at jeg er sammen med en kollega? Fortelle Din Sjef Det er bedre at de hører det fra deg i stedet for gjennom kontorets sladderfabrikk. Du trenger ikke å gå i detalj om forholdet ditt, men det er vanlig høflighet til fortelle din sjef hva som skjer, og at forholdet ikke kommer til å forstyrre ytelsen din på jobben.

Er det derfor en dårlig idé å spørre en kollega?

Du vil heller ikke gjøre ting vanskelig på jobben, men trangen til spørre han eller henne ute kan brenne deg inni deg. Så lenge du er høflig og respektfull når du spørre din kollega ut , og så lenge dere begge kan holde forholdet på arbeidsplassen profesjonelt, bør dere ikke ha noe å bekymre dere for.

Er arbeidsplassromanser uetiske?

Seksuell trakasering: Romanser på arbeidsplassen er ikke ulovlige og er vanligvis ikke målet for rettssaker (Clarke, 2006; Schultz, 2003). Uetisk Relasjoner: det mest problematiske uetisk forhold er enten utenomekteskapelige eller direkterapporterende veileder underordnet romanser hvor sex og makt kan omsettes.

Anbefalt: