Hva er den store kommisjonen i Matteus 28?
Hva er den store kommisjonen i Matteus 28?

Video: Hva er den store kommisjonen i Matteus 28?

Video: Hva er den store kommisjonen i Matteus 28?
Video: The Great Commission in Matthew 28:18-20 2024, Kan
Anonim

Den mest kjente versjonen av Stor kommisjon er i Matteus 28 :16–20, hvor Jesus på et fjell i Galilea oppfordrer sine etterfølgere til å gjøre disipler av og døpe allnasjoner i Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn.

Vet også, hva er betydningen av den store kommisjonen?

De Stor kommisjon viser til flere avsnitt i Matteusevangeliet, der Jesus Kristus oppfordrer apostlene sine til å gjøre «disipler av alle nasjonene» og «døpe» dem. De Stor kommisjon tolkes derfor vanligvis til å bety å spre det kristne budskapet og konvertere andre til kristendommen.

På samme måte, hva er den store kommisjonen KJV? Våre Stor kommisjon : KJV - KingJames Versjon - bibelversliste. "Og han sa til dem: Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for hver skapning." "Og dette evangelium om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle nasjoner, og da skal enden komme."

Herav, hva betyr ordet gå i Matteus 28 19?

De ord 'gjøre' er den eneste 'imperative stemningen' i den store kommisjonen, og midler å «gjøre disippel». Den store kommisjonen krever at vi lærer folk å være kristne i livsstil, å 'disippel' dem slik at de daglig begynner å observere alt det Kristus har kommanderte ( Matteus 28 :18–20).

Hva vil det si å være en Jesu disippel?

I kristendommen, disippel refererer først og fremst til dedikert tilhenger av Jesus . Dette begrepet finnes i Det nye testamente bare i evangeliene og Apostlenes gjerninger. I den antikke verden a disippel er en tilhenger eller tilhenger av ateacher.

Anbefalt: