Hvordan går det med foreldrene dine eller hvordan går det med foreldrene dine?
Hvordan går det med foreldrene dine eller hvordan går det med foreldrene dine?

Video: Hvordan går det med foreldrene dine eller hvordan går det med foreldrene dine?

Video: Hvordan går det med foreldrene dine eller hvordan går det med foreldrene dine?
Video: Таких ИСТОРИЙ про животных я в ЖИЗНИ не СЛЫШАЛ Одесса и КОТЫ 2024, April
Anonim

" Foreldre " er et flertallsord, så vi bruker "er"." Hvordan er din mor" entall." Hvordan går det med faren din "entall. "Hvordan går det foreldrene dine "flertall.

Bare så, hvordan går det med mamma og pappa, eller hvordan går det med mamma og pappa?

"Hvordan er Mamma og pappa " ville være riktig. Mamma og pappa er to personer, blir de flertall presens av "er", så du vil si det. Men fordi Mamma og pappa i denne setningen er to spesifikke personer, de ord " Mamma og pappa ”er da egennavn og skal derfor skrives med stor bokstav.

Videre, er forelder et entall eller flertall? EN forelder kan være en skilt mamma eller pappa altså enkelt og foreldre er en mamma og en pappa. så fint foreldre er flertall til forelder.

Ta dette i betraktning, hva er foreldrene dine?

forelder . EN forelder er mor eller far . Din mor og din pappa er foreldrene dine , og en av deres jobber er å forelder deg. Vi er alle født til foreldre , og mange av oss har også step foreldre , foster foreldre , eller adoptiv foreldre WHO forelder oss.

Er ordene mor og far skrevet med store bokstaver?

Du bør bare bruk store bokstaver " mamma og pappa "når de brukes som navn. Når de er innledet med "min" skal de ikke være det med store bokstaver . For eksempel, når du skriver "Jeg elsker deg, Mamma , " ville du bruk store bokstaver " mamma "fordi " Mamma " brukes som navn.

Anbefalt: