Er landsbyene i Florida et samfunn på 55 år og eldre?
Er landsbyene i Florida et samfunn på 55 år og eldre?

Video: Er landsbyene i Florida et samfunn på 55 år og eldre?

Video: Er landsbyene i Florida et samfunn på 55 år og eldre?
Video: Top Retirement communities 55 and older in Florida's Treasure Coast 2024, April
Anonim

De Landsbyer ® samfunnet i Florida er en av de største aldersbegrensede aktive voksne samfunn i staten - så vel som i verden. Det som startet som et lite nabolag i 1978 har blomstret opp til et viltvoksende samfunnet som til slutt vil være hjemsted for anslagsvis 70 000 husstander av beboere i alderen 55 og bedre.

Så, hvor mye koster det å bo i landsbyene i Florida?

Den faktiske vil avhenge av om du kvalifiserer for husmannsplass, og hvilket fylke det ligger i. Men for et hjem på $250 000 regner du med å betale mellom $3 000 og $4 500 per år, noe som utgjør mellom $250 og $375 per måned.

På samme måte, hva er gjennomsnittsalderen i landsbyene? An gjennomsnitt av 20 personer flytter inn i The Landsbyer hver dag. For å opprettholde sin 55+-status under føderal lov, må minst 80 prosent av hjemmene være okkupert av minst én person som er 55 år gammel. alder eller eldre. De gjennomsnittsalder i The Landsbyer for en mann er 62 og kvinne er 60.

må man være 55 for å bo i bygdene?

De Landsbyer er et pensjonistsamfunn der minst én person i en husholdning bor i landsbyene må være 55 eller eldre. Ingen under 19 år kan oppholde seg permanent i Landsbyer . Du kan ha besøkende ikke mer enn 30 dager per besøk. Du gjør ikke må være 55 eller eldre for å kjøpe bolig i The Landsbyer.

Er landsbyene i Florida et bra sted å bo?

De Landsbyer er en utmerket sted å bo , spesielt hvis du er eldre enn 50. Det er flere klubber og fritidsaktiviteter enn du noen gang vil kunne gjøre. Det er rundt 80 golfbaner. Det er også god for familier som ønsker det bo i familiesamfunnene utenfor The Landsbyer.

Anbefalt: