Hva er reglene i et samfunn på 55 år og eldre?
Hva er reglene i et samfunn på 55 år og eldre?

Video: Hva er reglene i et samfunn på 55 år og eldre?

Video: Hva er reglene i et samfunn på 55 år og eldre?
Video: 1 марта вынесите соль из дома в Ярилин день. Важные народные приметы и традиции в первый день весны 2024, April
Anonim

HUD-reglene i et seniorsamfunn definert som "55 og eldre", sier at i en gitt leilighet må minst én beboer være minst 55 år gammel. alder eller eldre. Dette betyr at slike fellesskap kan tillate barn som beboere under juridisk vergemål av den eldre voksne.

Dessuten, kan noen leve i et 55-samfunn?

Mennesker under alder av 55 kan leve i en 55 + samfunnet , men det er noen krav, som ett medlem av familien må være 55 år gammel eller eldre. Bor i en 55 -Plus samfunnet betyr deg kan ser frem til å bo rundt andre som har lignende liv opplevelser som deg selv, enten du er pensjonist eller fortsatt jobber.

I tillegg, kan du kjøpe i et 55-fellesskap hvis du er yngre? Q: Kan du være yngre enn 55 og kjøpe eiendom i en 55 + samfunnet ? A: Det korte svaret er ja, du kan kjøpe en eiendom, men en av individene som bor i hjemmet må være over 55 . For eksempel din mor kunne bor der og du (under 55 ) kan bor der så lenge hun gjør.

Deretter kan man også spørre, er over 55 lokalsamfunn en god investering?

Det er flere positive sider ved å kjøpe en pensjonering hjem som en investering eiendom. Ønskelige områder: Den første fordelen med investere i en over 55 samfunn er været. Disse boligene ligger vanligvis i varmere klima, som Florida eller California. De flott været er et salgsargument i seg selv.

Hvor gammel må man være for å bo i et 55+-samfunn?

55 år gammel

Anbefalt: