Hvordan blir du kvitt Jehovas vitner?
Hvordan blir du kvitt Jehovas vitner?
Anonim

Hvis du vil Jehovas vitner for å gå bort fra hjemmet ditt, svar på døren når de kommer, for hvis du ignorerer dem, kommer de sannsynligvis tilbake på et annet tidspunkt. Etter at du har svart på døren, forklar kort at du ikke vil snakke ved å si noe sånt som "Jeg er ikke interessert. Takk." Lukk deretter døren forsiktig.

I denne forbindelse, hvorfor banker Jehovas vitner på døren din?

De går dør til dør fordi de tror de gjør deg en favorisere ved å forklare de "sannheten" av deres versjon av kristendommen til deg, og dermed redde deg.

Vet du også hva Jehovas vitner ikke bør si? En ting du burde aldri si til en av Jehovas vitner er: Du tar feil når du kaller Gud " Jehova " i stedet for "Jahve". Hvis du gjør det Jehovas vitne vil ha rett til å spørre: Hvis du kan kalle Gud "Jesus" i stedet for "Yeshua", hvorfor skulle jeg ikke kalle Gud " Jehova " i stedet for "Jahve"?

Også spurt, hva sier Jehovas vitner ved døren?

Og så kommer slutten. Vi kommer ikke til deg dør å ta noe fra deg, MEN, for å gi deg et budskap fra Guds ord, den hellige bibel. Rett og slett fordi vi elsker vår neste, og du er vår neste.

Hvordan hindrer du Jehovas vitner fra å komme på døren din?

Hvis de kommer til døren , ikke snakk med dem. Gi dem et høflig "Jeg er ikke interessert" og gå deretter inn i brutt rekordmodus og gjenta det til de gir opp. Ikke svar deres spørsmål, ikke delta i samtalen. Slå dem av 100% og ikke snakk med dem.

Anbefalt: