Hva er hensikten med Uccjea?
Hva er hensikten med Uccjea?

Video: Hva er hensikten med Uccjea?

Video: Hva er hensikten med Uccjea?
Video: UCCJEA 2024, April
Anonim

The Uniform Child Custody Jurisdiction and Enforcement Act (“ UCCJEA ”) er lovgivning vedtatt av hver stat for hensikt å avgjøre hvilken stat som har jurisdiksjon over og myndighet til å ta avgjørelser for et barn i en varetektssak.

Hva betyr følgelig Uccjea?

Uniform Child Custody Jurisdiction and Enforcement Act

I tillegg, hvilken stat har jurisdiksjon over forvaring av barn? Jurisdiksjon vil ligge i barnets hjem stat , eller i en stat hvor i barnet har bodd i seks måneder før søksmålet ble inngitt. Enhver forelder som søker varetekt må også bo i stat der varetekt søksmål er anlagt i seks måneder før søksmålet.

På denne måten, hva er en Uccjea-høring?

The Uniform Child Custody Jurisdiction Enforcement Act ( UCCJEA ) er et sett med lover som regulerer barnefordelingssaker når mer enn én jurisdiksjon (dvs. stat eller land) kan ha makt til å foreta foreldreansvar og samvær for et bestemt barn.

Gjelder Uccjea for adopsjon?

De Det gjør UCCJEA ikke søke om i adopsjon , ungdomskriminalitet, kontraktuell frigjøring eller akuttmedisinsk behandling. Imidlertid, under UCCJEA en avgjørelse om foreldreansvar foretatt av et fremmed land må anerkjennes og håndheves av en amerikansk domstol.

Anbefalt: