Kan du gi mer enn én person en bukett Stardew Valley?
Kan du gi mer enn én person en bukett Stardew Valley?

Video: Kan du gi mer enn én person en bukett Stardew Valley?

Video: Kan du gi mer enn én person en bukett Stardew Valley?
Video: Stardew valleyde sevgiliden ayrılma 2024, April
Anonim

Hvis du er singel, du kan gi buketter til alle ungkarene og ungkarene uten konsekvens. Det er når du er allerede gift og gi gaver til folk og det er ikke bursdagen deres vil noen har et problem (din ektefelle).

Så kan du gi bukett til flere Stardew?

Den kan bli gitt flere ganger til noen en kandidat, og øker vennskapet med 25 poeng hver gang. Dette kan bli utnyttet for raskt å bringe vennskap opp til 10 hjerter, ved gi flere buketter på en tid. De bukettboks selges for 100g via forsendelsesboksen.

Foruten ovenfor, kan du få 10 hjerter med alle i Stardew Valley? Hvis du gjør så måleren er låst opp og fungerer som før til ti hjerter er nådd. Det er mulig å gi en bukett til alle ekteskapskandidater, og heve alle vennskapsnivåene deres til 10 hjerter , uten skade på forholdet ditt til andre romantiske partnere, så lenge du har ennå ikke foreslått.

Med dette i øyesyn, kan du gifte deg med mer enn én person Stardew Valley?

I enkeltspillermodus, Ekteskap er kun mulig med en landsbyboer som er merket som "single" i fanen Sosial. For ekteskap mellom spillere i en Flerspillerspill, se Flerspiller og giftering.

Hvordan lager du en blomsterbukett i Stardew Valley?

Nå hos Pierre selger vi buketter med blomster for en billig pris! Så du ville kjøpt den bukett hos Pierre, og gi den til den du ønsker. Når du når 10 hjerter med ham/henne, må du kjøpe Havfrue-anhenget fra OldMariner for å gifte deg med dem.

Anbefalt: