Hva er forskjellen mellom en kirke og et kapell?
Hva er forskjellen mellom en kirke og et kapell?

Video: Hva er forskjellen mellom en kirke og et kapell?

Video: Hva er forskjellen mellom en kirke og et kapell?
Video: Den katolske kirken 2024, April
Anonim

de kirke er setet til kirke som fellesskap med sin prest, den kapell er ikke kirke innviet, den kapell ikke kapell kan være en avhengig struktur inne i en kirke eller inne i en annen bygning, den kapell er et sted for individuell tilbedelse uten vanlig gudstjeneste som er karakteristisk for en kirke.

Herav, hva er forskjellen mellom en kirke og en katedral?

1. A kirke er et begrep som refererer til et kristent gudshus, mens en katedral er en kirke som er stedet for en biskop for kirker som har dem.2. Kirker kan finnes hvor som helst, i både småbyer og storbyer, mens katedraler finnes vanligvis bare i byer.

På samme måte, hva gjør en kirke til en basilika? EN basilikaen er en kirke med visse privilegier tildelt den av paven. Ikke alle kirker med " basilikaen " i tittelen deres faktisk har den kirkelige status, noe som kan føre til forvirring, siden det også er en arkitektonisk betegnelse for en kirke -byggestil. Slik kirker omtales som uminnelige basilikaer.

Med tanke på dette, hvilken religion går til kapellet?

EN kapell er et kristent sted for bønn og tilbedelse som vanligvis er relativt lite, og skiller seg fra en kirke.

Hva brukes et kapell til?

EN kapell er et sted for kristen tilbedelse. Ordet er brukt i flere forskjellige måter. Generelt, a kapell er et tilbedelsessted som ikke er en kirke som tilhører et menighet i en landsby eller by, men som er mer privat eller har et spesielt formål.

Anbefalt: