Hva sa CS Lewis om kristendommen?
Hva sa CS Lewis om kristendommen?

Video: Hva sa CS Lewis om kristendommen?

Video: Hva sa CS Lewis om kristendommen?
Video: Hva sa C.S.Lewis om kristendommen? - og vet du hva eller hvem som preger ditt blikk? 2024, April
Anonim

"Det er den eneste tingen vi ikke må si ." Han tror at Jesus, om ikke Gud, enten var en galning eller en djevel. "Enten var og er denne mannen Guds Sønn, eller også en galning eller noe verre." Lewis antok at leserne hans håpet å leve et godt liv og ga mange råd om hvordan det kunne gjøres.

Tilsvarende, hva sier CS Lewis om tro?

C. S. Lewis Sitater på Tro . "Jeg tror på kristendommen slik jeg tror at solen har gått opp: ikke bare fordi jeg ser den, men fordi jeg ser alt annet ved den." -Er teologi poesi?

Vet også, hva mente CS Lewis med mer kristendom? Bare kristendom ” var begrepet C. S. Lewis ansatt for å beskrive viktig Kristendommen -den kristne kjernetroen holdt gjennom tidene av både katolikker og protestanter. Det folk flest ikke skjønner er det Lewis tilpasset dette begrepet fra en forfatter som skrev for mer enn tre hundre år siden.

Ganske enkelt, hva sier CS Lewis om synd?

«Jeg husker kristne lærere som sa til meg for lenge siden at jeg må hate en dårlig manns handlinger, men ikke hate den onde mannen: eller, som de ville si , hater synd men ikke synderen.

Hva sier CS Lewis om himmelen?

Sikte på himmel og du vil få jord kastet inn. Sikt på jorden og du får ingen av delene. Din plass i Himmel vil synes å være laget for deg og deg alene, fordi du er laget for det. For hver sjel vil Gud se ut som dens første kjærlighet fordi Han ER dens første kjærlighet.

Anbefalt: