Koster det å bruke messenger?
Koster det å bruke messenger?

Video: Koster det å bruke messenger?

Video: Koster det å bruke messenger?
Video: How to Use Facebook Messenger - Beginner's Tutorial 2024, April
Anonim

Nei! budbringer samtaler er gratis, med et forbehold. Hvis samtaler går via Wifi, er de gratis, men hvis du ikke er koblet til Wifi, vil mobildata bli brukt.

Tilsvarende koster det å bruke Messenger i utlandet?

Hvis du er i utlandet og koblet til et wi-fi-nettverk, du kan bruke et øyeblikk meldinger app for å sende og motta meldinger gratis. Dette gjør det mulig å omgå lade for å sende en tekstmelding når i utlandet . Du vil fortsatt kunne sende og motta vanlige SMS-meldinger.

Dessuten, hvordan bruker jeg Messenger? Trinn

  1. Åpne appbutikken på mobilenheten din. Du kan laste ned Messenger-appen for iPhone, iPad, iPod Touch, Android og Windows Phone.
  2. Søk etter "Messenger." Det vil sannsynligvis være flere resultater som vises, og noen kan også bli kalt "Messenger".
  3. Installer Messenger-appen fra Facebook.
  4. Logg på Messenger.

Kan du dessuten bruke Messenger i utlandet gratis?

Trinn 1: Du må være i live, kjøre en nylig versjon av Facebook-appen eller Facebook budbringer (4.0+) og koblet til stabil WiFi eller datatilkobling. Merknad 1: Mens ringetjenesten er gratis , bruker den datatilkoblingen din til å ringe. Så hvis du er ved hjelp av en WiFi-tilkobling, samtalen er praktisk talt gratis.

Vises Facebook Messenger-anrop på telefonregningen?

De messenger-anrop er laget med internettforbindelsen som VoIP anrop . Ellers anrop vil vises som data på hovedenheten din telefon regning . Så nå som du vet det budbringer video samtaler og stemme samtaler ikke gjør det forestilling opp i din regning , du kan gjøre så mange samtaler som du vil med budbringer.

Anbefalt: