Kan du gå på jusstudiet med en psykologigrad?
Kan du gå på jusstudiet med en psykologigrad?

Video: Kan du gå på jusstudiet med en psykologigrad?

Video: Kan du gå på jusstudiet med en psykologigrad?
Video: Sannheten om jusstudiet | Hvorfor jeg ikke ble advokat | Helene Heméra 2024, April
Anonim

Opptak til jusstudiet krever ingen spesifikke major og ingen spesifikke forutsetninger kurs . Psykologi er en av mange hovedfag valgt av pre- lov studenter. Mange andre psykologi kurs er gunstig for de som håper å engasjere seg i studere og praktisering av lov.

På samme måte kan du spørre, kan du studere psykologi for å bli advokat?

A: Nei. Du kan ikke bli advokat med en Bachelor i psykologi . Det kan hjelpe du å ha en lagt til grad innen Psykologi eller til og med psykoanalyse. Derimot, å være advokat i USA, du trenger å ha en grad i lov, sammen med en lisens utstedt av Advokatforeningen i staten din.

Vet også, hva er den beste hovedfaget for jusstudiet?

Major Antall søkere % av søkere tatt opp
Statsvitenskap 11, 947 80%
ANNEN 4, 537 64%
Psykologi 3, 736 77%
Strafferett 3, 629 62%

På samme måte, er psykologi en god før jussgrad?

Psykologi Fordi det lov påvirker og modererer menneskelig atferd, lov og psykologi er sammenvevd. Dette er en populær major til pre - lov studenter, med 3 778 jusstudiet søkere med en grad i dette området. Deres gjennomsnittlige LSAT-poengsum var 152,5, og 78 prosent av søkerne ble tatt opp.

Hvordan forholder psykologi seg til juss?

Selv om lov og psykologi er to separate felt, de er forent av sin interesse for menneskelig atferd. Psykologi søker å forstå og forklare menneskelig atferd mens lov søker å regulere menneskelig atferd. Selv før han var interessert i menneskelig oppførsel, hadde Michael en annen interesse - den lov.

Anbefalt: