Hva er aper gode på?
Hva er aper gode på?

Video: Hva er aper gode på?

Video: Hva er aper gode på?
Video: The Kalam Cosmological Argument - Part 1: Scientific 2024, Kan
Anonim

Aper har også sine egne unike fingeravtrykk akkurat som mennesker gjør. Aper har en hjerne som er stor for størrelsen, og det er en del av grunnen til at de er så intelligente. De antas å være smartere enn andre primater, inkludert aper og lemurer.

Angående dette, hva er apekatter kjent for?

Noen aper bor på bakken, mens andre bor i trær. Annerledes ape arter spiser en rekke matvarer, som frukt, insekter, blomster, blader og krypdyr. Grupper av aper er kjent som en 'stamme', 'tropp' eller 'oppdrag'. Edderkopp aper får navnet sitt på grunn av deres lange armer, ben og hale.

Foruten ovenfor, hva liker apekatter? Aper er altetende. Dette betyr at de spiser kjøtt og plantebasert mat. Mest aper spise nøtter, frukt, frø og blomster. Noen aper spiser også kjøtt i form av fugleegg, små øgler, insekter og edderkopper.

Dessuten, hvor er aper oftest funnet?

Mest ape arter lever i de tropiske regnskogene i Asia, Afrika og Sentral- og Sør-Amerika, eller thesavannene i Afrika.

Hvordan er aper nyttige for mennesker?

Fordi de har vokst opp i kjærlige sosialiseringshjem, Helping Hands' ape hjelpere er vant til å leve med mennesker i et hjemmemiljø. Burene deres, i tillegg til å være potteområder, fungerer som trygge havn der de føler seg trygge og komfortable hvis noe uventet skjer.

Anbefalt: