Hva betyr det når en offiser sverger i en erklæring?
Hva betyr det når en offiser sverger i en erklæring?

Video: Hva betyr det når en offiser sverger i en erklæring?

Video: Hva betyr det når en offiser sverger i en erklæring?
Video: NATO is sending 30,000 troops to Norway 2024, Kan
Anonim

De offiser skal fremlegge informasjon som fastslår sannsynlig grunn til å tro at et søk ville fremlegge bevis knyttet til en forbrytelse. Ved å signere erklæring , den offiseren sverger at uttalelsene i erklæring er sanne etter hans eller hennes beste kunnskap.

På samme måte kan du spørre, kan en politimann signere en erklæring?

Ved enhver fylkesrett, en domstol offiser vil gjøre dette gratis. Retten offiser vil be deg om det skilt din erklæring og vil da be deg om å sverge på at erklæring innholdet er sant. Du kan gå til en advokat eller edskommissær, men de vil ta betalt for å sverge erklæring.

Dessuten, hva er en politierklæring? An erklæring er en skriftlig erklæring om fakta som "affianten" (personen som avgir uttalelsen) sverger å være sann. Erklæringer kan spille inn i straffesaker, som når en offiser må avgi edserklæring for å få en ransakingsordre.

For det andre, hvor mye koster det å sverge en erklæring?

(1) Hver kommissær for Erklæringer skal belaste en avgift på to dollar og femti cent for hver erklæring sverget foran ham og femti cent for hver utstilling knyttet til den.

Hva er formålet med en erklæring?

An erklæring er en type bekreftet uttalelse eller visning, eller med andre ord, den inneholder en bekreftelse, noe som betyr at den er under ed eller straff for mened, og dette tjener som bevis på sannheten og kreves for rettsbehandling.

Anbefalt: