Hva skjer når du signerer en erklæring?
Hva skjer når du signerer en erklæring?

Video: Hva skjer når du signerer en erklæring?

Video: Hva skjer når du signerer en erklæring?
Video: Hvordan signere dokumenter elektronisk 2024, Kan
Anonim

Når du signerer en erklæring , du hevder at informasjonen er sann og det du ha personlig kjennskap til fakta i erklæring . Av signering , du sier også det du er kompetente til å vitne hvis innkalt til retten om informasjonen gitt i erklæring.

På samme måte, hva betyr det å signere en erklæring?

Erklæringer Jus og Juridisk Definisjon . An erklæring er en erklæring om fakta som er sverget til (eller bekreftet) foran en offiser som har myndighet til å administrere en ed (f.eks. en notarius publicus). Personen som lager signert utsagn (affiant) avlegger en ed på at innholdet er, så vidt de vet, sant.

Dessuten, hva skjer hvis du lyver i en erklæring? Ordet ' erklæring ' refererer til et dokument som du signere under ed, og bekrefte at informasjonen som er gitt er sann. Du deretter sende det til retten. Hvis du med hensikt å ligge på en erklæring , den løgn kan anses som mened, som er en alvorlig forbrytelse.

Også spurt, hva er vitsen med en erklæring?

Erklæringer . An erklæring er en skriftlig uttalelse fra en person som er sverget til å være sann. Det er en ed på at det den enkelte sier er sannheten. An erklæring brukes sammen med vitneforklaringer for å bevise sannheten til en bestemt uttalelse i retten.

Kan en politimann signere en erklæring?

Ved enhver fylkesrett, en domstol offiser vil gjøre dette gratis. Retten offiser vil be deg om det skilt din erklæring og vil da be deg om å sverge på at erklæring innholdet er sant. Du kan gå til en advokat eller edskommissær, men de vil ta betalt for å sverge erklæring.

Anbefalt: