Innholdsfortegnelse:

Kan arbeidende kvinne være en god mor?
Kan arbeidende kvinne være en god mor?
Anonim

Jobber gjør deg til en god mamma.

Forskning som Kathleen McGinn, en Harvard-økonom, utførte i 2015 fant at døtrene til mødre WHO arbeid utenfor hjemmet vokste opp til å oppnå høyere prestasjoner og at sønnene deres var mer sannsynlig å ta del i husarbeid.

Gjør arbeidende mødre derfor gode mødre?

En annen grunn arbeidende kvinner er bedre mødre er fordi barna deres vokser opp til å bli mer uavhengige enn de som bor hjemme mødre . Arbeidsmødre gjør det bra rollemodeller for barna sine ved å gi dem en følelse av selvtillit og evnen til å sette mål.

Vet også, lider babyer når mødre kommer tilbake på jobb? Babyer ikke gjør det lider når mødre kommer tilbake på jobb , avslører studie. En banebrytende studie har funnet det mødre kan gå tilbake til arbeid måneder etter fødselen av deres barn uten babyens velvære lidelse som et resultat.

For det andre, hvordan balanserer jeg min arbeidende mor?

13 måter arbeidende mødre kan balansere arbeid og familie (og være lykkelig)

  1. Gi slipp på mammaskylden.
  2. Bruk tidsbesparende hacks.
  3. Finn barnepassleverandører du stoler på.
  4. Oppretthold åpen kommunikasjon med lederen din.
  5. Reduser distraksjoner og tidssløser.
  6. Ta kontakt med partneren din igjen.
  7. Lag spesielle og meningsfulle familieaktiviteter.

Hva er en mors rolle i familien?

De rolle av mor på det typiske amerikanske familie er å bringe enhet og struktur til familie enhet. De mor spiller flere roller i husholdningen. Når de sover eller på skolen, kan hun konsentrere seg om husarbeid, rengjøring eller gjøre ærend som å betale regninger og handle mat.

Anbefalt: