Hvilken av sansene syntes Helen Keller var mest herlig?
Hvilken av sansene syntes Helen Keller var mest herlig?

Video: Hvilken av sansene syntes Helen Keller var mest herlig?

Video: Hvilken av sansene syntes Helen Keller var mest herlig?
Video: Helen Keller Collection/Zònghé hùn jiǎn. 2024, April
Anonim

Helen Keller Sitater

Av alle sanser , må synet være mest herlig.

Vet også, hvilke sanser hadde Helen Keller?

Helen Keller kan hjelpe deg å forestille deg det. Hennes mest populære historier beskrev hvordan det var å stole på berøring og lukt i stedet for syn og lyd. Hun skrev en bok, The World I Live In, og mange magasinartikler om hennes opplevelser som blind og døv.

Foruten ovenfor, hvilken utmerket leveregel nevner Helen Keller? Helen Keller er av den oppfatning at øyne er sjelens vinduer. Vi bør bruke øynene våre ikke for enkelhets skyld, men for å tilføre fylde til liv . Vi burde bruke øynene våre som om vi skulle bli blinde i morgen. Vi bør bruke sansene våre på samme måte som vi ville miste dem neste dag.

Dessuten, hva sa Helen Keller om visjon?

Det eneste verre enn å være blind er å ha syn, men nei syn . – Helen Keller . Du trenger ikke bruke din øyne for å ha syn . Dette er et interessant sitat fra en blind person om forskjellen mellom å ha syn og å ha syn.

Hvorfor tror du at Helen Keller er en fantastisk dame?

Svar: Helen Keller bl.a fantastisk dame fordi hun viet hele livet til det bedre for blinde og døve. Helen Keller kom til Pakistan i 1956 da hun var syttiseks. Hun kom hit for å hjelpe blinde og døve. Hun hadde viet hele livet til å tjene disse menneskene.

Anbefalt: