Hvordan lager du en blomsterbukett i Stardew Valley?
Hvordan lager du en blomsterbukett i Stardew Valley?

Video: Hvordan lager du en blomsterbukett i Stardew Valley?

Video: Hvordan lager du en blomsterbukett i Stardew Valley?
Video: Forårsbuket med blomster fra haven 2024, Kan
Anonim

Til få en bukett , må du nå 8 hjerter med en av landsbyboerne. Etter det vil den bli tilgjengelig for kjøp hos Pierre for 200g. Du kan være en spiller og gi buketter til flere ekteskapskandidater.

På samme måte kan du spørre, hvordan dater du noen i Stardew Valley?

«Før du spør noen for å gifte deg med deg, må du Dato dem en stund først (Spør noen til Dato deg med en bukett fra Pierre's). Når du er klar til å stille det store spørsmålet, må du gi temaet "Havfruens anheng". Alle vet hva det betyr når du presenterer dem for en av disse.

Foruten ovenfor, hvordan kjøper du en blomsterbukett i Stardew Valley? Nå hos Pierre selger vi buketter med blomster til en billig pris! Så det ville du kjøpe de bukett atPierre's, og gi den til den du ønsker. Når du når 10 hjerter med ham/henne, må du Kjøp MermaidPendant fra Old Mariner i rekkefølge å gifte seg med dem.

Man kan også spørre, kan du få barn i Stardew Valley?

Barn kan finnes i Stardew Valley fra starten, men å få barn din egen er også mulig. For å ha barn du først må ha en kone eller ektemann. De trenger også å være lykkelige, altså de ha minst 12 hjerter. Det er mulig å ha 2 barn.

Hvor er blomsterdansen?

Flower Dance-arrangementet er en festival som finner sted på 24. hver vår fra 09:00 til 14:00 lengst vest i Cindersap Forest over broen sør for Wizard's Tower. Den vil utløses så snart du kommer inn i skogen. I denne festivalen kan du danse med en av ungkarene eller bachelorettene.

Anbefalt: