Hvordan var forholdene i mellompassasjen?
Hvordan var forholdene i mellompassasjen?

Video: Hvordan var forholdene i mellompassasjen?

Video: Hvordan var forholdene i mellompassasjen?
Video: My Friend Irma: Buy or Sell / Election Connection / The Big Secret 2024, Kan
Anonim

Forhold om bord på skipet i løpet av Midtpassasjen var forferdelig. Mennene var pakket sammen under dekk og var sikret med benjern. Verdensrommet var så trange de var tvunget til å huke eller legge seg ned.

Her, hva var midtpassasjen og hva gjorde det så forferdelig?

Slavernes behandling var forferdelig fordi de fangede afrikanske mennene og kvinnene ble ansett som mindre enn mennesker; de var "last", eller "varer", og behandlet som sådan; de ble fraktet for markedsføring.

hvilket år var Midtpassasjen? Midtpassasje . De Midtpassasje var en reise millioner av afrikanske mennesker foretok ombord på europeiske slaveskip i løpet av 300- år span av den atlantiske slavehandelen mellom 1600 og 1900.

I forhold til dette, hvilke sykdommer fikk slaver på Midtpassasjen?

De vanligste sykdommene var dysenteri , skjørbuk, kopper, syfilis og meslinger. Mange slaver døde av sykdom under Midtpassasjen. På lengre turer døde enda flere mennesker, fordi det var mindre mat og vann (dette gjorde dysenteri og skjørbuk mer vanlig). Dessuten ble mange slaver for deprimerte til å spise.

Hvordan overlevde slaver på skip?

Uhygieniske forhold, dehydrering, dysenteri og skjørbuk førte til høy dødelighet, i gjennomsnitt 15 % og opptil en tredjedel av fangene. Ofte skip fraktet hundrevis av slaver , WHO var lenket tett til plankesenger. For eksempel slaveskip Henrietta Marie bar rundt 200 slaver på den lange mellomgangen.

Anbefalt: