Hva forårsaker sikker tilknytning?
Hva forårsaker sikker tilknytning?
Anonim

EN sikker feste bånd stammer fra den ordløse følelsesmessige utvekslingen som trekker dere to sammen, og sikrer at spedbarnet ditt føler seg trygg og rolig nok til å oppleve optimal utvikling av nervesystemet.

Enkelt sagt, hvordan fremmer du en sikker tilknytning?

  1. Hold og kos babyen din.
  2. Få øyekontakt.
  3. Se og lytt til babyen din.
  4. Trøst babyen din hver gang hun gråter.
  5. Snakk i en varm, beroligende tone.
  6. Oppretthold realistiske forventninger til babyen din.
  7. Øv på å være fullt tilstede.
  8. Øv på å være selvbevisst.

Vet også, hvordan utvikler et barn en trygg tilknytning? De vedlegg bånd er den følelsesmessige forbindelsen som dannes av ordløs kommunikasjon mellom et spedbarn og deg, deres forelder eller primære omsorgsperson. EN sikker feste obligasjon sikrer at din barn vil føle sikre , forstått og rolig nok til å oppleve optimal utvikling av hans eller hennes nervesystem.

Spørsmålet er deretter, hva er et tegn på sikker tilknytning?

Sikkert feste er klassifisert av barn som viser en viss nød når omsorgspersonen drar, men som er i stand til å komponere seg selv og vite at omsorgspersonen vil komme tilbake. Barn med sikker feste føler seg beskyttet av sine omsorgspersoner, og de vet at de kan stole på at de kommer tilbake.

Hvorfor er det viktig å ha en sikker tilknytning?

EN sikker feste er en fordel for en hel levetid De fleste barn utvikler relasjoner med foreldrene sine som gjøre de føler seg trygge og gir dem en følelse av sikkerhet og selvtillit. Forelderens følsomhet for barnets behov er en viktig faktor for hvorvidt en sikre eller usikker vedlegg vil utvikle seg.

Anbefalt: