Hva holder den leende Buddha?
Hva holder den leende Buddha?
Anonim

Leende Buddha , som vi alle vet, bringer lykke, tilfredshet og overflod i ens liv. Den skildrer overfloden av det man ønsker seg – det være seg rikdom, lykke eller tilfredshet. Vanligvis avbildet som en kraftig, ler . Men et symbol fra Feng Shui, ler Buddha holder mye betydning i livene våre

Bare så, hva holder Laughing Buddha i hånden?

Hans lystig smil og utstående mage ga ham også navnet 'Happy' Buddha '. En "barre" er i utgangspunktet en ovalformet bolle som Buddha holder inne hendene hans . Dette betyr rikdom og overflod. Plasser ham i pengeområdet i hjemmet ditt for å tiltrekke seg rikdomsenergi.

På samme måte, hvilken type latterbuddha er bra? Leende Buddha , som vi alle vet, bringer god flaks og overflod i ens liv. Leende Buddha anses som svært gunstig i Vastu og Feng Shui. Setter statuen av Buddha i hus eller butikk øker positiviteten og sjansene for tap kan reduseres.

I forhold til dette, er Laughing Buddha uflaks?

EN: Leende Buddha er kjent som Hotei blant kineserne og anses som svært gunstig. Det er mange tilfeller av god ting som skjer med menneskene som ta med leende Buddha hjem. Det er ikke nødvendig å få det i gave. Du kan kjøp den også.

Er det godt å fortsette å le Buddha hjemme?

Selv om Leende Buddha er et feng shui-element, det har enorm betydning i livene våre. Innkjøp av en Leende Buddha kommer ikke til å gjøre magien. Det er nødvendig å plassere den i riktig posisjon. For å bringe ro, innhold og god flaks anbefales det å plass en Leende Buddha på din hjem.

Anbefalt: