Hva vil det si å være fremmedgjort fra familien?
Hva vil det si å være fremmedgjort fra familien?

Video: Hva vil det si å være fremmedgjort fra familien?

Video: Hva vil det si å være fremmedgjort fra familien?
Video: 30 dumme spørsmål rekrutterer [IT-karriere] 2024, Kan
Anonim

Familiefremmedgjøring (eller ganske enkelt, fremmedgjøring ) er tapet av et tidligere eksisterende forhold mellom familie medlemmer, gjennom fysisk og/eller følelsesmessig distansering, ofte i den grad at det er ubetydelig eller ingen kommunikasjon mellom de involverte personene over en lengre periode.

Bare så, hvorfor er jeg fremmedgjort fra familien min?

De fremmedgjort fra deres barn sitert tre årsaker som var felles for både sønner og døtre: ulike forventninger om familie roller, skilsmisserelaterte problemer og en traumatisk hendelse. De fremmedgjort fra døtre rapporterte også psykiske problemer og følelsesmessig mishandling.

hvordan forklarer du familiens fremmedgjøring? Grovt sett, fremmedgjøring er definert som en eller flere pårørende med vilje velger å avslutte kontakten på grunn av et pågående negativt forhold. (Slektninger som går lange strekninger uten en telefonsamtale på grunn av ytre omstendigheter som en militær utplassering eller fengsling passer ikke regningen.)

Hva betyr det å være fremmedgjort fra foreldrene dine?

På Dictionary.com, ordet fremmedgjort ” er definert slik: å vise eller fremvise en følelse av fremmedgjøring; fremmedgjort. Det er et adjektiv som beskriver en måte å føle på. Hvis du føler fremmedgjort , da er du det. Det er ingen harde og raske definisjon regler som er avhengige av tekniske detaljer.

Hvordan takler du fremmedgjorte familiemedlemmer?

Inntil alle involverte er i stand til å ta sunne skritt mot løsning, er det best å forsiktig hevde behovet for avstand. Ikke føl deg skyldig for å ta den tiden du trenger til å jobbe gjennom smerten. Og når noen andre setter disse grensene, er det avgjørende for fremtiden til forholdet ditt at du respekterer dem.

Anbefalt: