Kan lærere ta telefonen din over natten?
Kan lærere ta telefonen din over natten?

Video: Kan lærere ta telefonen din over natten?

Video: Kan lærere ta telefonen din over natten?
Video: Travail de charpente hors réseau électrique avec Ecoflow, les limites de Delta Max (sous-titrée) 2024, Kan
Anonim

Generelt har ikke offentlige skoler lov til det siden de må følge ganske strenge regler. Vanligvis kan de ikke engang ta telefonen . De fleste private skoler jeg har vært på tillater det lærer til ta en telefon og returner det innen slutten av dagen.

Tilsvarende, kan lærere lovlig ta telefonen din?

Hvis du blir tatt i bruk din telefon i klassen, lærere er lovlig lov til å ta de telefon for den klasseperioden eller til og med til slutten av dagen. Ingen av oss beholdt/beholdt telefoner hele dagen, men noen av kollegene våre gjør det. Imidlertid, a lærer kan ikke lovlig se på hva som helst din telefon , det er en invasjon av personvernet.

Kan en lærer lovlig holde deg etter klokken? Det er ulovlig for a lærer til beholde det… Det er ulovlig for en lærer til beholde klassen etter klokken som straff.

Følgelig, kan en skole lovlig ta telefonen din i en uke?

Mest skole distrikter og skoler er gitt de makt til å skape visse skole retningslinjer angående disiplin og elevatferd. Hvis de bare har tenkt å holde mobilen din i en uke og returner det til deg, de er ikke skyldige av tyveri.

Har lærere lov til å ta telefonen din Australia?

Lærere har ingen rett til bruk fysisk makt til å søke deg eller din pose med mindre det er det en reell trussel mot de sikkerhet av andre studenter. Det er overgrep og en straffbart hvis en lærer søker deg eller griper din veske eller klær uten din tillatelse med mindre det er det en reell trussel mot de sikkerhet av andre studenter.

Anbefalt: