Hvorfor forlot Candide El Dorado?
Hvorfor forlot Candide El Dorado?

Video: Hvorfor forlot Candide El Dorado?

Video: Hvorfor forlot Candide El Dorado?
Video: El dorado defense {past1} 2024, Kan
Anonim

Selv om El Dorado er fylt med prakt og stor rikdom, Candide og Cacambo permisjon fordi Candide ønsker å gå tilbake og forfølge Cunegonde.

Dessuten, hva representerer El Dorado i Candide?

El Dorado representerer den typen verden som utopiske filosofer har forestilt seg. El Dorado symboliserer umuligheten av utopiske drømmer. Romanen antyder at de samme ønsker som forårsaker Candide og Cacambo for å forlate El Dorado ville gjør ethvert utopisk samfunn umulig - menneskeheten er for rastløs.

I tillegg, hvorfor forlot Candide slottet? Baronens vakre datter, Cunégonde, er vitne til affæren og bestemmer seg for å prøve noe lignende med Candide . Når baronen fanger dem, Candide blir sparket ut av slottet . Candide møter deretter en tigger som lider av en skjemmende sykdom og oppdager snart at tiggeren er doktor Pangloss.

På denne måten, hvorfor blir ikke Candide i Eldorado?

Ingen religiøs forfølgelse forekommer fordi alle er enige om alt. Cacambo og Candide besøke kongen. Etter en måned, Candide bestemmer at han kan ikke bli i Eldorado så lenge Cunégonde ikke er der. Han bestemmer å ta så mange Eldorado "småstein" med ham som han kan.

Hvilket språk snakkes i El Dorado i Candide?

Cacambo oppdaget at folket snakket hans morsmål, peruansk. Da de to kom inn i det de nå oppfattet som gjestgiveri, fungerte han som tolk.

Anbefalt: