Hvorfor forlot Oliver Cowdery Mormonkirken?
Hvorfor forlot Oliver Cowdery Mormonkirken?

Video: Hvorfor forlot Oliver Cowdery Mormonkirken?

Video: Hvorfor forlot Oliver Cowdery Mormonkirken?
Video: Оливер Каудери 2024, Kan
Anonim

I 1838, som assisterende president for Kirke , Cowdery trakk seg og ble ekskommunisert på siktelse for å nekte troen. Cowdery hevdet Joseph Smith hadde vært engasjert i et seksuelt forhold med Fanny Alger, en tenåringstjener i hans hjem.

Her, hvorfor forlot David Whitmer LDS-kirken?

Whitmer trakk seg og skilt fra kirke . Whitmer og den andre ekskommunisert Siste Dagers Hellige ble kjent som «dissenterene». Noen av dissenterene eide land i Caldwell County, Missouri, som de ønsket å beholde. De kirke presidentskapet og andre medlemmer så ugunstig på dem.

På samme måte, hva så de tre vitnene? L&p 17: 3 . Selv om Tre vitner var privilegert til se en engel og se og føl platene, kom den virkelige kraften i deres vitnesbyrd gjennom Den hellige ånd. President Joseph Fielding Smith forklarte: «Kristus er den andre personen i Guddommen.

På samme måte spørs det hvorfor Martin Harris forlot LDS-kirken?

I mars 1838, desillusjonert kirke medlemmer sa det Harris hadde offentlig benektet at noen av vitnene til boken av Mormon hadde noen gang sett eller håndtert gullplatene. Harris sin uttalelse har angivelig indusert fem innflytelsesrike medlemmer, inkludert tre apostler, til permisjon de kirke.

Dukket Moroni opp for Oliver Cowdery?

Opptredener for Joseph Smith og andre Smith sa at natten til 21. september 1823, Moroni dukket opp til ham og fortalte ham om gullplatene som ble begravd i en steinkasse noen mil fra Smiths hjem. Tre vitner sa at de så engelen i 1829: Oliver Cowdery , David Whitmer og Martin Harris.

Anbefalt: