Må hjelpetilbud være lisensiert?
Må hjelpetilbud være lisensiert?

Video: Må hjelpetilbud være lisensiert?

Video: Må hjelpetilbud være lisensiert?
Video: Pierre Poilievre Offers Solutions to Real Issues During Press Conference 2024, Kan
Anonim

Generelt, hjelpetilbud og senior bolig er regulert av statene, ikke av den føderale regjeringen. For informasjon om hjelpetilbod forskrifter i staten din, tilbyr After55.com denne listen over statlige byråer som er ansvarlige for lisenser for omsorgsboliger.

Videre, hvordan får du lisensiert for omsorgsboliger?

Assisted living administratorer er involvert i planlegging, regi og koordinering av hjelpetilbod fasiliteter. Administratorer må ta et statsgodkjent kurs eller program og bestå en eksamen for å kunne bli lisensiert . I de fleste tilfeller må selve lisenssøknaden og eksamen fullføres personlig.

For det andre, hvem inspiserer hjelpetilbud? I motsetning til skjermet bolig , hjelpeboliger er inspisert av Care Quality Commission (CQC), samme organisasjon som inspiserer omsorgsboliger, som gir hver anlegget med en kvalitetsvurdering.

På denne måten, hvilken type akkreditering trenger et hjelpehjem?

JCAHO (Joint Commission on Akkreditering of Healthcare Organizations) er en velrespektert organisasjon som akkrediterer disse hjelpetilbod samfunn som frivillig velger å forfølge akkreditering.

Regulerer CMS hjelpetilbud?

Det er lite i veien for føderale standarder rundt Medicaid-finansiert hjelpetilbud , slik at statene for det meste har ansvaret for regulere dem. I 2014, CMS utstedt nye retningslinjer for all "samfunnsbasert omsorg" fasiliteter , inkludert de som leverer hjelpetilbod.

Anbefalt: