Kan en baby ha to biologiske fedre?
Kan en baby ha to biologiske fedre?

Video: Kan en baby ha to biologiske fedre?

Video: Kan en baby ha to biologiske fedre?
Video: Kambulat — Томас Шелби 2024, Kan
Anonim

Er dette nyttig?

Ja Nei

Folk spør også, kan 2 sædceller befrukte det samme egget?

Hver er befruktet uavhengig, og hver blir et embryo. Med eneggede tvillinger, en egg er befruktet av en sperm , og embryoet deler seg på et senere tidspunkt for å bli to. Av og til to sperm er kjent for gjødsle en eneste egg ; denne 'dobbelen befruktning ' antas å skje i omtrent 1% av menneskelige forestillinger.

Vet også, kan to hanner formere seg? Ved å tukle med genene til sædceller og eggceller, er det mulig rase mus fra to kvinner-andeven fra to hanner . For å lage et pattedyr trenger du et egg og asperm.

I denne forbindelse, kan du ha tvillinger fra to forskjellige fedre?

Ja det kan skje. Faktisk, en studier anslår at så mange som 1 av 400 sett med broderlige tvillinger er "bipaternal". Hvordan er det mulig? Enkel: To egg fra samme mor få befruktet av to forskjellige fedre – innenfor samme eggløsningsperiode.

Kan en kvinne bli gravid mens hun allerede er gravid?

I ekstremt sjeldne tilfeller, a kvinne blir gravid mens hun allerede er gravid . Normalt, a gravid kvinnes eggstokkene stopper midlertidig frigjøring av egg. Men i et sjeldent fenomen som kalles superfetasjon, frigjøres et annet egg, får befruktet med sædceller, og fester seg til livmorveggen, noe som resulterer i to babyer.

Anbefalt: