Er jul relatert til kristendom?
Er jul relatert til kristendom?

Video: Er jul relatert til kristendom?

Video: Er jul relatert til kristendom?
Video: Græsted Kirke juleaftensgudstjeneste 2020 2024, April
Anonim

jul markeres 25. desember (7. januar for ortodokse kristne ). jul er en Kristen hellig dag som markerer fødselen til Jesus, Guds sønn.

Med tanke på dette, hvorfor er julen viktig for kristendommen?

jul er viktig for mange kristne fordi det minner dem om at: Jesus, Guds Sønn, kom til jorden for alle mennesker, symbolisert gjennom besøkene til de vise menn og hyrdene. Maria og Josef hadde begge en sterk tro på Gud, til tross for vanskelighetene de møtte.

Også, er julen bibelsk? For oss som kristne, [ jul ] er en av de helligste av høytidene, fødselen til vår frelser Jesus Kristus. Og for folk å ta Kristus ut av jul . De er glade for å si glad jul . La oss bare ta Jesus ut.

Med tanke på dette, feirer alle kristne jul?

Hvorfor noen Kristne feirer jul den 7. januar. Den nøyaktige datoen for Jesu fødsel er ikke fastslått. jul er en dag feirer Jesu Kristi fødsel, som mange kristne tro er Guds sønn. Mens mange feire jul den 25. desember, noen ortodokse kristne marker det 7. januar.

Er julen sekulær eller religiøs?

jul er den kristne feiringen av Jesu Kristi fødsel, som i vestlige kirker arrangeres årlig 25. desember. Gjennom sin mangeårige historie har den vært gjenstand for flere reformasjoner, begge deler religiøs og sekulære.

Anbefalt: