Hva er den lovlige samtykkealderen i New Jersey?
Hva er den lovlige samtykkealderen i New Jersey?

Video: Hva er den lovlige samtykkealderen i New Jersey?

Video: Hva er den lovlige samtykkealderen i New Jersey?
Video: Нью-Джерси - 10 лучших мест для жизни в 2021 году - с высоким уровнем образования, с идеальным расположением 2024, Kan
Anonim

Generelt betyr dette at en person som er 16 år gammel kan generelt samtykke til å ha sex med enhver voksen, uavhengig av alder. Som de fleste andre stater tillater New Jerseys lover seksuell sex mellom mindreårige under samtykkealderen, hvis de er nær samme alder.

På denne måten, kan en 22 år gammel date en 17 år gammel i NJ?

Det er ingen lov i New Jersey forhindrer alle i alle aldre" dating ". «Samtykkesalder» handler om samtykke til seksuell omgang. Så ja, med mindre det er andre grunner (som 22 år gammel er den 16 år gamle lærer), er det ikke bare lov for dem å " Dato ”, men det er lov for dem å ha sex også. Hvis de vil.

Vet også, kan en 20-åring date en 17-åring i NJ? Ja, det er lov for dem Dato . Hvis de har seksuell omgang med samtykke, er det også lovlig, fordi han er over lavalder New Jersey (16).

Spørsmålet er også, kan en 15-åring date en 18-åring i NJ?

I stat B, sex med en person under 16 år år alder er ulovlig hvis den andre parten er fire eller mer år eldre . Dermed seksuelle forhold mellom en 15 - år - gammel og en 18 - år - gammel ville være lovlig, mens det samme forholdet mellom en 15 - år - gammel og en 21- år gammel vil ikke.

Kan en 13-åring date en 16-åring i New Jersey?

Dette og annet seksuelt samtykke regler New Jersey Det eneste kravet er at tiltalte har hatt seksuell omgang med noen under den myndige alder. I utgangspunktet, hvor én person ikke er mer enn fire år eldre enn den andre, kan de ha samtykkende sex med en partner mellom 13 og 16 år gammel.

Anbefalt: