Er babysjampo et vaskemiddel?
Er babysjampo et vaskemiddel?

Video: Er babysjampo et vaskemiddel?

Video: Er babysjampo et vaskemiddel?
Video: Änglamark vaskemiddel 2024, Kan
Anonim

Babysjampoer bruk vaskemidler med langkjedede overflateaktive stoffer, slik som natriumtridecethsulfat eller ikke-ioniske polymerer som er mindre sterke enn normalt vaskemidler , og de bruker bare små mengder av disse rensemidlene i deres sjampoer.

Så kan du bruke babysjampo som såpe?

Sette det i en pen såpe dispenser og bruk det som hånd såpe på toalettene dine. Det er faktisk tøffere mot skitt enn de fleste konvensjonelle såper ! 8. Fiks fast glidelåser med bare en dråpe babysjampo.

Deretter er spørsmålet, er det greit å bruke babysjampo? En mild babysjampo er helt trygt for bruk fra dag én, bare hold deg til en ultra mild mild babysjampo som Erbaviva Baby sjampo , som er formulert med en ultramild blanding av organiske essensielle oljer av lavendel, kamille og Oregon-drueekstrakt og er helt fri for laurbærsulfater og uønskede kjemikalier

Vet også, hva er forskjellen mellom babysjampo og vanlig sjampo?

Babysjampo formler annonserer ofte at de er mindre harde for øynene og kan være en formel uten tårer. Ingen sulfatmerker kan også være mindre harde for øynene. Hvis en voksen har vanlig hår som ikke er kjemisk behandlet eller skadet, a babysjampo vil mest sannsynlig gi de samme resultatene som en vanlig sjampo.

Kan babysjampo brukes av voksne?

Det korte svaret: Nei. Jeg vil ikke anbefale bruk innen voksne . Grunn: først, J&J babysjampo gjør det ikke har nok overflateaktive stoffer, så det skummer ikke mye. Du må påføre to ganger eller bruke stor dose for å få litt skum.

Anbefalt: