Kan jeg vaske hunden min med babysjampo?
Kan jeg vaske hunden min med babysjampo?

Video: Kan jeg vaske hunden min med babysjampo?

Video: Kan jeg vaske hunden min med babysjampo?
Video: Hvordan vasker jeg hunden min med medisinsk sjampo? 2024, April
Anonim

Babysjampo er det eneste trygge alternativet der menneskelig sjampo er bekymret, med mindre du bruker en sjampo spesielt formulert for hunder . For eksempel Johnson & Johnsons Baby sjampo er et flott alternativ å bruke på din hund . Babysjampoer er formulert og designet for sensitiv hud og er laget for å være en veldig mild sjampo.

På samme måte spørs det, hva kan jeg vaske hunden min med hvis jeg ikke har hundesjampo?

Bland ½ kopp eddik, 2 kopper varmt vann og ¼ kopp Dawn oppvaskmiddel i en sprayflaske og rist. Oppvasksåpe bør ikke brukes ofte, da det kan ha en tørkeeffekt på hunder ' hud. Spray blandingen over hele din hundens kroppen, og arbeid inn med fingrene til et skum.

Kan jeg dessuten vaske hunden min med menneskesjampo? Jada, vanlig sjampo vil gjøre jobben når du er ute av hundesjampo , men du bør virkelig ikke gjøre det til en vane å bruke det. Dette gjør menneskelig sjampo for sur til hunder . Som nevnt, et engangsbad med menneskelig sjampo vil ikke gjøre en verden av skade, men kan forårsake skade over tid.

Kan jeg i tillegg bruke Aveeno babysjampo på hunden min?

Babysjampo er formulert for babyer ' sensitiv hud, så hvis du ikke er normal hundesjampo , og trenger bruk en babysjampo i en absolutt klemme, fortsett og ta en flaske uparfymert (lett duftende er også OK), klar babysjampo som Johnson's Natural Baby sjampo eller Aveeno babyvask og Sjampo.

Dreper babysjampo lopper på hunder?

Bade katten din med en skånsom sjampo eller dawn såpeboks drepe live lopper på den. Bare en mild katt eller babysjampo vil gjøre jobben kjekk. Husk, loppebad og sjampoer alene er ikke nok til kvitte seg med et loppeproblem.

Anbefalt: