Hvilke endringer gjorde Elizabeth 1 i religionen i England?
Hvilke endringer gjorde Elizabeth 1 i religionen i England?

Video: Hvilke endringer gjorde Elizabeth 1 i religionen i England?

Video: Hvilke endringer gjorde Elizabeth 1 i religionen i England?
Video: Елизавета I (1533-1603) королева Англии 2024, Kan
Anonim

Elizabeth hadde blitt utdannet som protestant, og det var bare et spørsmål om tid før hun snudde religiøse endringer av Maria, og feie romersk-katolisismen til side. Kroningen hennes var et signal for mange protestantiske flyktninger om å vende tilbake til hjemlandet.

På samme måte kan man spørre seg, hva gjorde Elizabeth med religion?

Elizabeth er religiøs synspunkter var bemerkelsesverdig tolerante for alderen hun levde i. Mens hun hadde hennes egen tro og overbevisning trodde hun også på å tolerere andres synspunkter, og mente oppriktig at katolikker og protestanter i bunn og grunn var av samme tro.

Dessuten, hvordan handlet Elizabeth med katolikker? Elizabeth prøvde å imøtekomme katolikk tro på hennes religiøse oppgjør slik at de kunne gå i kirken uten å føle seg skyldig eller illojal mot troen sin, og vendte ofte det blinde øyet til katolikker som hadde hemmelige tjenester i hjemmet sitt.

Man kan også spørre, hva gjorde dronning Elizabeth 1 for å endre England?

dronning Elizabeth Jeg gjorde krav på tronen i 1558 i en alder av 25 og holdt den til hennes død 44 år senere. Under hennes regjeringstid, Elizabeth Jeg etablerte protestantismen i England ; beseiret den spanske armadaen i 1588; opprettholdt fred i sitt tidligere delte land; og skapte et miljø hvor kunsten blomstret.

Hva var Elizabeths utenrikspolitikk?

Elizabeths utenrikspolitikk var stort sett defensiv. Mens hun klarte å etablere diplomatisk relasjoner med noen av de mektigste moderne imperiene og støttet protestantiske kamper over hele Europa, hennes største utenrikspolitikk utfordringen var det katolske Spania og dets Armada, som England til slutt seiret over.

Anbefalt: