Hva er hensikten med familieverntjenester?
Hva er hensikten med familieverntjenester?

Video: Hva er hensikten med familieverntjenester?

Video: Hva er hensikten med familieverntjenester?
Video: (Polsk) Hva med oss? Kurs for foreldre som har barn med nedsatt funksjonsevne. 2024, Kan
Anonim

Familieverntjenester er kortsiktige, familie -fokusert tjenester designet for å hjelpe familier i krise ved å forbedre foreldreskap og familie fungerer samtidig som barn er trygge.

Med tanke på dette, hva er familiebevaring og hvorfor betyr det noe?

Familiebevaring var bevegelsen for å hjelpe til med å holde barn hjemme med sine familier heller enn i fosterhjem eller institusjoner. For å beholde familier sammen, den familie ville gis nok penger slik at mor ville ikke trenger å jobbe en fulltidsjobb.

Videre, hva var viktig med loven om familiebevaring og støttetjenester fra 1993? I 1993 , tittel IV-B, underdel 2 ble opprettet innenfor trygden Handling å gi midler spesielt dedikert til forebyggende barnevern tjenester . Velferd og sikkerhet for barn og alle familie medlemmer bør opprettholdes samtidig som de styrkes og bevares familie.

Hva er familieverndomstol i forhold til dette?

Familievernretten er et alternativ til vanlig avhengighet domstol og er utformet for å forbedre sikkerheten og trivselen til barn i avhengighetssystemet ved å gi foreldre tilgang til narkotika- og alkoholbehandling, rettslig overvåking av deres nøkternhet og individualiserte tjenester for å støtte hele familie.

Hva er familiestøtte?

Familiestøttetjenester er samfunnsbaserte tjenester som hjelper og Brukerstøtte foreldre i deres rolle som omsorgspersoner. Alle familier kan ha nytte av Brukerstøtte på en måte; prinsippene for familiestøtte bør innarbeides i saksbehandlingen på tvers av barnevernet service kontinuum.

Anbefalt: