Er Remington College en akkreditert skole?
Er Remington College en akkreditert skole?
Anonim

Remington College er akkreditert av Accrediting Commission of Career Skoler og Høyskoler (ACCSC). Den akkrediteringskommisjon for karriere Skoler og Høyskoler (ACCSC) er et anerkjent akkrediteringsbyrå av U. S. Department of Education.

På samme måte, er Remington College en god skole?

Remington college er en flott skole etter min mening. Lærerne våre er veldig støttende og ønsker å se deg nå dine mål. Lærerne og ansatte går utover for elevene sine, for eksempel veiledning før og etter timen.

Man kan også spørre, er Remington College en handelsskole? Remington College-programmer . Remington College er en ideell organisasjon fagskole tilbyr en rekke yrkesfaglige programmer , førsteamanuensis og bachelorgrader. De har programmer innen medisin, kosmetikk, næringsliv og andre studieretninger.

Spørsmålet er også, er Remington college-poeng overførbare?

Remington College kan godta overføre kreditter (1) for gradsprogrammer fra visse akkrediterte høyskoler og universiteter. Overfør kreditter tas også opp for grad og diplomprogrammer fra andre Remington College studiesteder.

Stenger Remington College?

17. september 2018, Remington College varslet studentene på Honolulu Campus om at den avbrøt nye påmeldinger og planla å gjøre det Lukk den 21. februar 2020. Den fremtidige datoen er å gi mulighet for en undervisning og en mulighet for nåværende studenter til å fullføre studieprogrammet med skolen.

Anbefalt: