Innholdsfortegnelse:

Hva er hensikten med omvendelse?
Hva er hensikten med omvendelse?

Video: Hva er hensikten med omvendelse?

Video: Hva er hensikten med omvendelse?
Video: 001 Hva er hensikten med livet vårt her på jorden? 2024, Kan
Anonim

Anger er aktiviteten med å vurdere ens handlinger og føle anger eller anger for tidligere feil, som er ledsaget av forpliktelse til å endre til det bedre. Praksisen med anger spiller en viktig rolle i de soteriologiske doktrinene om jødedom, kristendom og islam.

Når vi tar dette i betraktning, hva sier Bibelen om omvendelse?

I følge Merriam-Webster er det anger Definisjonen er "å vende seg fra synd og vie seg til endringen av sitt liv." Siden ethvert menneske synder, tilbyr Kristi død tilgivelse til alle de som er villige til å engasjere seg i anger . De bibel gjør dette klart igjen og igjen.

Betyr også omvendelse å snu? Bokstavelig talt er det et gresk ord som betyr «forandring». I Det nye testamente blir ordet metanoia ofte oversatt som " anger ". Men denne typen anger handler ikke om anger eller skyld eller skam; det innebærer å ta en beslutning om å snu , for å møte en ny retning.

Dessuten, hvorfor er omvendelse viktig LDS?

Anger er veien gitt for oss å bli fri fra våre synder og motta tilgivelse for dem. Synder bremser vår åndelige progresjon og kan til og med stoppe den. Anger gjør det mulig for oss å vokse og utvikle oss åndelig igjen. Privilegiet å omvende seg er gjort mulig gjennom Jesu Kristi forsoning.

Hvordan bruker du omvendelse i en setning?

omvendelse Setningseksempler

  1. Til slutt bekjente han dyster anger for sin ugudelighet og illojalitet.
  2. (7) De tror at omvendelse er den eneste veien til frelse.
  3. 25-31, omvendelse kalles frem av den guddommelige tilgivelse.

Anbefalt: