Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er kontorromantikk en dårlig idé?
Hvorfor er kontorromantikk en dårlig idé?

Video: Hvorfor er kontorromantikk en dårlig idé?

Video: Hvorfor er kontorromantikk en dårlig idé?
Video: Hvorfor mobber man? Og hvordan stopper man mobning i skolen? Få gode råd af Red Barnet | Call me 2024, Kan
Anonim

Det tar ut det "kjedelige" fra jobben og er derfor helt uimotståelig. En annen grunn til at det er for fristende er at du ser den personen hele tiden. Du kan ikke kutte deg ut for å gi deg selv en pause og avlede tankene dine. Kontorromantikk får deg til å glede deg til å gå på jobb, og er litt spennende.

Folk spør også, hvorfor er relasjoner på arbeidsplassen dårlige?

Romantikk i Arbeidsplass – Den Dårlig Dette er spesielt vanskelig for den personen som ikke ønsker det forhold å ende. Denne typen situasjoner kan føre til dårlig ytelse, økt fravær, arbeidsplass drama og et mulig fiendtlig arbeidsmiljø. Også, arbeidsplass romantikk forblir sjelden eller aldri mellom to personer.

Deretter er spørsmålet, er kontorromantikk fortsatt tillatt? Du kan tillate det, men aldri innenfor autoritetskjeden. Du kan også få ansatte til å rapportere en romantisk forhold til en bedriftsrepresentant, som en HR-tjenestemann. Å ha informasjon på forhånd vil tillate for å bedre svare på klager om diskriminering eller favorisering.

Er det på denne måten en dårlig idé å date kollegaer?

Hvis dere begge jobber for et stort selskap med hundrevis av ansatte, eller hvis dere jobber i forskjellige filialer eller forskjellige lokasjoner, er det i de fleste tilfeller dating en kollega er greit. Når du er i en stor situasjon, er det enkelt. Dere samhandler ikke med hverandre og andre medarbeidere på en daglig basis.

Hvordan stopper du kontorromantikk?

HOLDE KONTORROMANTISK UTENFOR KONTORET

  1. Vær diskret. Involvert i en romanse, så sørg for at du avstår fra offentlige uttrykk for kjærlighet.
  2. Ikke del intime detaljer. Folk elsker god sladder.
  3. Sett grenser.
  4. Hold deg på Task.
  5. Oppfør deg alltid profesjonelt.
  6. Aldri date sjefen din.

Anbefalt: