Hvorfor helårsskole er dårlig for lærere?
Hvorfor helårsskole er dårlig for lærere?

Video: Hvorfor helårsskole er dårlig for lærere?

Video: Hvorfor helårsskole er dårlig for lærere?
Video: Det gode samarbejde mellem pædagoger og lærere i skolen 2024, Kan
Anonim

År - rundt skoler begrense sommerferier for familier. De tillater heller ikke studenter å reise på leir eller ta på seg sommerjobber for å tjene penger for fremtiden. For mange pauser forstyrrer læringen. Pausene tillater lærere å fokusere på et emne i bare noen få uker.

Derfor, hvorfor helårsskole er bra for lærere?

Studentene trenger ikke gjennomgå materiale lært før ferier når de kommer tilbake til skole . Det er mer tid til lekser, prosjekter og klasseoppgaver med alle året rundt skoler. Begge lærere og studentene har mindre stress og press for å oppfylle statens og lokale læreplankrav.

Spørsmålet er derfor hvorfor skoleåret ikke skal forlenges? Disse tingene kan skje hvis skoleår er forlenget for en ekstra måned. De skoleåret bør ikke forlenges . De skoleåret bør ikke forlenges fordi USA skylder mye penger til andre land. Hvis vi skylder mer penger, vil det være vanskeligere å betale landene tilbake.

Får helårslærere mer betalt?

En vanlig misforståelse om år - rund skolegang er det lærere arbeid mer enn de på en tradisjonell timeplan. Uansett om de er ansatt på år - rund eller tradisjonelle skoler, estimerte Bureau of Labor Statistics den skolen lærere tjente i gjennomsnitt $56,620 pr år , fra mai 2012.

Hvordan hjelper helårs skolegang familier med lav inntekt?

Studier har vist barna fra lav - inntektsfamilier har mest nytte av helårs skolegang . En del av det må gjøre med at kortere pauser hjelp barna beholder informasjonen bedre, og noe av det er at det hjelper holde de fattige barna unna problemer.

Anbefalt: