Innholdsfortegnelse:

Hvordan kvalifiserer du for selvstendig liv?
Hvordan kvalifiserer du for selvstendig liv?

Video: Hvordan kvalifiserer du for selvstendig liv?

Video: Hvordan kvalifiserer du for selvstendig liv?
Video: Готовьтесь разбогатеть! Эти знаки зодиака ждут золотые горы уже в 2022 году. Денежный гороскоп 2024, Kan
Anonim

Kvalifikasjonskrav

Bred krav inkluderer aldersbegrensninger: de fleste uavhengig liv lokalsamfunn krever at seniorer er over 55 år, mens andre begynner ved 62 år. En annen valgbarhet kravet for å bli vurdert er hvorvidt du eller din kjære kvalifiserer for lavinntektsbolig.

Hva gir et selvstendig botilbud?

Uavhengig liv er for seniorer som kan bo alene i leilighet eller hus, men som ønsker bekvemmelighetene til lever innenfor et fellesskap som gir tjenester og fasiliteter som rengjøring, sosiale aktiviteter, bespisning, transport, sikkerhet eller muligheten for assistanse med daglige gjøremål eller medisinsk

På samme måte, må fasiliteter for uavhengige boliger være lisensiert? Nei, Uavhengig Levende gjøre ikke yte tjenester til innbyggere og gjøre ikke krever en lisens å operere.

For det andre, hva koster et selvstendig liv?

Fordi uavhengig liv samfunn varierer mye, den kostnader av uavhengig liv variere også. Avhengig av området i landet du bor i og hvilken type tjenester og fasiliteter som er inkludert, prisklassen for uavhengig liv er vanligvis mellom $1500 og $6000 i måneden.

Når bør du flytte til selvstendig liv?

Det er alltid bedre å være 5 år for tidlig enn 5 minutter for sent. Mange seniorliv lokalsamfunn har medisinske akseptkriterier for å bli vurdert for opphold. Dette er en svært viktig faktor å vurdere. Personer som venter på at en krise skal oppstå eller har progressive medisinske tilstander, blir ofte nektet opphold.

Anbefalt: