Kan barn dele soverom?
Kan barn dele soverom?

Video: Kan barn dele soverom?

Video: Kan barn dele soverom?
Video: Mitt soverom - http://sofiegranthansen.blogg.no 2024, Kan
Anonim

Selv om det ikke er ulovlig for dem dele , vi anbefaler at jenter og gutter over 10 år har sine egne soverom – selv om de er det søsken eller trinn- søsken . Vi vet at dette ikke alltid er mulig. Hvis barn deler, prøv å ha jevnlige samtaler med dem om hvordan de har det.

Tilsvarende, er det OK for barn å dele soverom?

Noen eksperter anbefaler å finne solograver innen seks år, mens andre sier det er greit for søsken av motsatt kjønn å rom sammen helt frem til før tenårene. Uansett er personvernproblemer uunngåelige, så vær forberedt på å håndtere dem når de oppstår, slik at hvert barn føler seg komfortabel i hjemmet sitt.

På samme måte, når kan barn dele rom? Det enkle svaret: alle aldre, men jeg anbefaler å vente til den yngste er MINST 2,5 år gammel (søvnregresjoner før da skjer nesten hver 6. måned, yikes!). Hvis du bestemmer deg for å flytte din barn inn i det samme rom , les nedenfor og følg trinnene, og administrer dine egne forventninger.

Med tanke på dette, bør et barn ha sitt eget soverom?

Å ha sitt eget rom betyr at barn kan dra nytte av litt fred og ro. Dette er spesielt bra for introverte barn som ønsker stille rom og tid alene så vel som for eldre barn som ønsker å lese eller studere i fred; noe de kanskje ikke få i en delt rom.

I hvilken alder deler søsken soverom?

Det er ingen lov om hvilken alder barn skal ikke lenger dele et rom men det anbefales at barn fra 10 år og oppover av forskjellige kjønn ikke gjør det dele et rom og generelt når barna når alder av 16 har de sine egne rom.

Anbefalt: